Online Cursus

Word nu een Expert in Wordpress!

Wil jij leren hoe je met WordPress je eigen website of weblog opzet? Leer nu WordPress binnen 2 uur doormiddel van het bekijken van 22 korte video’s gemakkelijk vanaf je computer, smartphone of tablet!

Totdat we binnenkort informatie kunnen downloaden naar je hersenen zoals in The Matrix is het nog nooit eenvoudiger geweest om een expert te worden in WordPress.

Bekijk nu de eerste videos om te beginnen met WordPress volledig GRATIS!

Leer WordPress nu met ons maand, jaar of onbeperkt abonnement. 

We bieden verschillende opties, genoeg keuze voor iedereen!

instap2

standard

expert1

Veelgestelde vragen

Ik wil een normale site bouwen, geen blog!

Met WordPress is het mogelijk om pagina’s zowel als blog berichten te maken. We leren hoe je een normale website creëert met of zonder blog!

Kan ik het ook gratis proberen?

Ja! We bieden tijdelijk een gratis aanmelding waarbij je de eerste videos gratis kan bekijken. Deze eerste video’s zorgen ervoor dat je alvast kan starten met de installatie van WordPress. Hierdoor krijg je een goede indruk wat je ongeveer kan verwachten van de video training. Vul onderaan de website je naam en email adres en ontvang de eerste video’s direct.

Kan ik de video's downloaden naar mijn computer?

De WP Expert Academy video’s zijn alleen beschikbaar om te bekijken via deze website. Het is wel mogelijk om alle video’s die er op dit moment zijn te ontvangen op een USB stick zodat je deze overal kunt bekijken zonder internet verbinding.

Hoe lang duurt de WordPress Training?

De volledige WordPress training duurt in totaal 2,5 uur.

Leer WordPress Snel!

Geen langdradige video’s waar je doorheen dient te scrollen voor informatie. Iedere video hebben we zo effectief mogelijk gemaakt, straight to the point.

Professionele videos

Iedere video is geëxporteerd in een minimale 720p resolutie. We gebruiken de Vimeo HTML5 player voor de beste online kijk ervaring.

Stop zoeken op Youtube

Op Youtube kan je veel handige video’s vinden over WordPress, maar om een volledige duidelijke cursus WordPress te vinden is nog een hele uitdaging. Hier vind je alles in 1 keer, stop de zoektocht, je hebt het gevonden!

Veilige betaalopties

Je kan bij ons betalen via iDEAL, Paypal of Bitcoin! Simpel, betrouwbaar en veilig.

1 op 1 Persoonlijke Cursussen

Wil je meer dan een basis cursus WordPress? We bieden ook 1 op 1 Persoonlijke cursussen zodat al je vragen beantwoord worden voor nu en voor in de toekomst.

Meer dan WordPress

De naam WordPress Experts Academy is vooral gebaseerd op WordPress maar hier houd het voor ons niet op. Onze toekomstige video’s zullen gebaseerd zijn op vormgeving, functionaliteit en marketing!